perjantai 6. toukokuuta 2011

Tauko paikallaan

Nyt on tosiaankin tauko meneillään neulomisjutuissa. Sen verran alkaa jo kesä kolkutella, ettei jaksa kutimien kanssa häärätä ja juoksuttaa lankaa pitkin hikisiä käsiä. 


Seuraavaksi on aika touhuta kesäsiivousten parissa, kuten ikkunoiden pesun, plääh... Ajatuksena on myös laittaa parveke kesäkuntoon. Sinne vähän yrttejä, kukkia ja tietenkin ämpäriperunoita. Ne pitäisi jo kylvää, että saisi heti juhannuksen jälkeen uusia perunoita. Viime vuonna ämpäriperunoiden saldo oli 9, tänä vuonna haluan enemmän. Viimeksi perunoiden kastelu jäi vähän hakoteille, kun kesälomailimme ympäri Suomen. Kotiin tullessa perunan varret olivat kovinkin nuukallaan. Sitä virhettä en aio nyt toistaa. Ämpäriperunoiden salaisuuksiin voit tutustua tästä.


Mukavaa kesän odotusta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hyvää kesää ja onnistunutta pottusatoa! Mä ns. muutan kesämajaani saareen ensi viikolla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja mukavaa kesää myös sulle!

  VastaaPoista
 3. Itsellä kutimet on myös vaihtunut puutarhahanskoihin :) Mukavaa kesän odotusta toivotellen! Toivottavasti saat hyvän perunasadon!

  VastaaPoista
 4. Toivotaan, että perunasato olis parempi kuin viime kesänä. =)
  Intoa puutarhahommiin!

  VastaaPoista
 5. Pippuna, eikö oo jo syksyn kylmyys alannu paikkoja kolottamaan ja kutimet taas kaivettu esiin? :)

  VastaaPoista
 6. No nyt on jo jotaki tuloillaan, kiitos kysymästä. Blogin kans on ollu vähä hiljaiseloa, mutta jahka saan valmiiksi ensimmäisiä tuotoksia, niin laitan heti tänne. =)
  Niin ja typeriä perunoita tuli vain kymmenen ja tosi pieniä...

  VastaaPoista