tiistai 22. marraskuuta 2011

Käsityöt rulettaa!

Kädentaidot -messuilla tuli vietettyä lauantaipäivä. Siellä oli valtavasti nähtävää, hypisteltävää, ihasteltavaa ja koettavaa ja ja ja. Paratiisi. 
Mukaani tarttui vain neljä lankakerää (olen aika tyytyväinen, etten villiintynyt siellä lankojen seassa liikaa). Sain myös muutamia ideoita itsetehtyihin korviksiin ja ostinkin "korviskoukkuja" pikkupussillisen. Joululahjapakettiin käärittävääkin sieltä löytyi. Kaikkea en kuitenkaan messuilta saanut eli Ideaparkiin piti turvautua oikeanlaisen Kiertin bambutiskirätin ostossa. Jos haluat hyvän tiskirätin, niin osta ehdottomasti kyseinen bamburätti!


Neuloin muuten eräänä päivänä Arnen ja Carloksen joulupallon ja totesin, että onpa yksinkertaista. Niitä pitäisi tehdä paljon lisää vielä ennen joulua. 

4 kommenttia:

 1. Joulupallot taitavat olla todellinen hitti tänä jouluna :) Kiitos tiskirättivinkistä - yksi vaikea lahjottava taitaa saada sellaisen!

  VastaaPoista
 2. Hei! Sähän olit pitkästä aikaa päivittänyt blogiasi oikein kunnolla. Nostetaanpas se taas lukulistalle. =)

  VastaaPoista
 3. Bamburätistä olen ehdottomasti samaa mieltä. Itse tein sellaisen novitan bambulangasta ja on toiminut kuin unelma. Imukyky on mahtava ja hygieeninenkin kuulemma on :) (novita on kylläkin poistanut bambulanka tuotantonsa, mutta muitakin merkkejä löytyy kyllä)

  T.Reeban :)

  VastaaPoista
 4. Mä kans ostin ensimmäisen vuosi sitten Tampereen käsityömessuilta enkä ole sen jälkeen muuta rättiä tarvinnut. Ei muutakuin pesukoneeseen välillä ja taas on kuin uusi.

  VastaaPoista