torstai 16. elokuuta 2012

Pikkuherran hienot vaatteet

Olimme ensimmäisellä pidemmällä matkalla Poikaasen kanssa ystäviemme luona Turun liepeillä. Siellä on myös juuri maailmaan tullut pieni herra, joka sai lahjaksi slipoverin. 

Slipoveria tehdessäni seurasin jonkin verran tätä ohjetta Dropsin sivuilta, mutta aika lailla soveltaen, koska lanka ja silmukkamäärä on ihan eri. Lankana on seitsemän veljestä ja puikot nroa 4. Slipoveri on kooltaan n. 62-68cm. Loin 108 s ja neuloin pyörönä nelosen sukkapuikoilla slipoverin helmaa noin 16cm. Ensin joustinneuletta 1o1n noin 2,5cm ruskealla värillä ja sitten vaaleammalla pelkkää oikeaa. Tämän alun jälkeen aloin seurata tuota Dropsin raitaliivin ohjetta. Aika kiva tuli, vaikkakin melko paksu kun on seitsemän veljestä puikoilla. Onneksi koko on kuitenkin reilu, niin ehtii tulla jo kunnolla talvikin ennen kuin slipoveria puetaan. Nappeja tarvitsi neljä ja niitä hain mahtavista nappivalikoimista Poikaasen molemmista mummuloista. Löytyi hyvät napit, mutta niitä ei ole vielä kuvanottohetkellä ehditty kiinnittää.  Kuin valtava karkkilautanen 

4 kommenttia:

 1. Mukavaa, että teidän reissu meni hyvin poikaasen kanssa ;o). Hieno tuo slipoveri! Nähdään varmasti ensi viikolla, laitan sulle viestiä jossain vaiheessa, minä päivänä olen tulossa sinne suuntaan! Mukavaa viikonloppua - terkkuja poikaaselle ja myös sille vähän isommalle poikaasellekin!

  VastaaPoista
 2. Terkut viedään perille! Tiistaina nähdään!

  VastaaPoista
 3. Voi että :) ! Mäkin yhtäkkiä löysin tän! Olin jo ehtiny ihan unohtaa tän sun blogin, vaikka sitä sillon alkuaikoina kävin usein lukemassa.
  Kyllä Sisun kelpaa talven tullen pukea (tai paremminkin puetuttaa) lämmin ja komia slipoooveri päälle <3 KIITOS Pirkko Rakas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaatten hyvät! <3 Toivottavasti slipoveri on sitte sopiva ja hyvä. Melkein kannattaa joku kauluksellinen body laittaa alle, ettei pääse kutittamaan herkkää ihoa.

   Poista