sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kolme vuotta bloggailua

Eilen tuli kolme vuotta siitä kun perustin blogini. En edes muistanut koko asiaa, paitsi nyt kun aloin kirjoittamaan. Tuo 28.12. on myös toisenlainen merkkipäivä, rakkaan mummuni kuolinpäivä ja siitäkin on nyt neljä vuotta. Aika juoksee vinhaa vauhtia, on se vain merkillistä. 

Neuloin muutamia joululahjojakin, mutta unohdin aivan kuvata ne. Ehkäpä johtuu siitä, että ne lensivät kiireesti suoraan pukinkonttiin kun viimeinenkin langanpäättely oli tehty. Olen näissä käsityöasioissa sellainen viimetingan ihminen, hih! 

Poikaanen ja me vanhemmatkin saimme joululahjaksi itsetehtyä; sukkia, pipoja ja lapasia. Ihania pehmoisia paketteja! Joulupukki muisti minua käsityöaiheisella kirjalla: Mags Kandisin Rakkaudella tehty. Siinä on kivoja lahjaideoita, kuten kannessa olevat huovutetut sydämet. Tänään ostin Keskisen alennusmyynnistä Debbie Blissin kirjan Ihanat neulelahjat, no, lähinnä siksi, että sai niin halvalla! Sitä pikaisesti selatessani laitoin merkille muutaman kivan ohjeen. Kyllä nyt pitäisi olla ideoita, jos jollekin pitää lahjaa miettiä. 

Heti aattoiltana aloitin tekemään itselleni tuubihuivia Novitan Huurre -langasta. Se on ihanan pehmoista, vaikkakin hieman takkuista neuloa. Melkein viikon työ oli tauolla, kun pahaksi onneksi pyöröpuikon vaihtopää katkesi. Onneksi äidiltäni löytyi samaa kokoa oleva puikonpää. Jos olet tarkkanäköinen niin huomaat kuvasta, että toinen päistä on kulmikas ja toinen pyöreä.


6 kommenttia: