maanantai 7. maaliskuuta 2016

Kirjoneule inside out! Mullistaa maailmasi!

Kuulkaa ihmiset! Etenkin te, joilla on ongelmia kirjoneuleen tekemisen kanssa! Mulla oli ongelmia: liian kireää kuvion kohdalta, ei saanut villasukkaa jalkaan varpaita pidemmälle. Nyt ongelmaamme on ratkaisu: kirjoneuleen neulominen inside out! Kuulostipas tv-shop-mainokselta, mutta totta joka sana! 

Suunnittelin tekeväni Poikaasen hoitokaverille 5v. lahjaksi juna-aiheiset sukat. Löysin kivan ja iisin kuvion jostain netin kätköistä. Probleemana vain se, että tuo kirjoneule ei ole oikein sujunut. Olen vaihtanut isommat puikot kuvioita tehdessäni ja sitten löllöillyt käsialani kanssa niin, että on tullut liiankin löysää. Kertakaikkiaan vaikeaa on ollut. Tähän junasukkaan valmistautuessani googletin kirjoneuleen tekemiseen vinkkejä ja törmäsin tähän blogiin. Tsekkaa ihmeessä tuo linkki!

Käänsin työn nurjan puolen päälle päin ja aloin tekemään. Vähän kesti aivojen aikaa tottua erityyppiseen tekemiseen, mutta kyllä se siitä lähti. Sitten kun oli kuvio tehty, niin oli mielenkiintoista kääntää työ takaisin oikein päin ja katsoa miltä näytti. No junalta näytti! Niin vain onnistuin ja hämmästelin sitä, ettei tosiaan kiristä ja langanjuoksutkin kulkevat kauniisti ja tasaisesti. Tällä tavoin teen jatkossakin kirjoneuleet! Mullistavaa!

Harmi kun minulla ei ole kuvia sisäpuolelta ja sukatkin on jo paketoitu... 
2 kommenttia: