tiistai 15. helmikuuta 2011

Salaisuuksia, ajatuksia...

Minulla on meneillään useitakin neulomuksia, kutimet viuhuu ja lankaa kuluu. En laita kuvia, enkä kerro niistä kuitenkaan vielä täällä, koska teelmykset ovat menossa lahjaksi. Kun lahjat on jaettu, niin sen jälkeen ne voi julkaista. 


Työn alla (tai oikeastaan ajatuksissa) on myös eräänlainen bolero, jonka haluaisin neuloa itselleni. Langaksi olen ajatellut Novitan Rose Mohairia ja puikot olisi nron 5,5 pyöröt. Ajatus syntyi, kun kävin Vilan vaatekaupassa muutama viikko sitten. Siellä oli hyvin yksinkertainen bolero, jota katselin, hypistelin ja otin siitä salaa kuvia kännykällä, hih! Noin metrin levyinen ja reilu metrin pituinen kappale, joka oli vain taitettu kaksin kerroin ja neulottu siten yhteen, että oli jätetty kädentiet. Oikein yksinkertaisesti tehty. Kuvio oli vähän haastavampi, mutta olen siihenkin tehnyt jo paljon ajatustyötä, joten ehkäpä kohta alkaa olla toteutuksen aika.
Käy katsomassa Novitan taikaboleron mallia. Se on samalla lailla tehty kuin tuo mikä mielessä on, ilman joustinneulehihoja. 

2 kommenttia:

  1. Moikka, surffailin tuolla neulonta blogeissa ja törmäsin sinun blogiisi. Heti pystyin samaistumaan tuohon lauseeseesi " monta keskeneräistä työtä", koska itsellä on myös paha tapa rohmuta uusia käsitöitä ennen kuin olen edellisen lopettanut :) Ois kiva linkittää sun blogi omaani, niin pääsisin uudelleenkin kurkkaamaan mitä kivaa olet saanut aikaiseksi. Tervetuloa myös vastavierailulle!

    VastaaPoista
  2. Heippa! Kiitos palautteesta! Näinhän se on, että töitä on kesken ja ajatuksia virtaa uusista jutuista vähän väliä. Sitten jo kyllästyykin edelliseen ja haluaa päästä heti sen uuden teelmyksen pariin. =) Ja nää ajatukset pitää ilman muuta laittaa heti kaikki ylös, koska eihän niitä sitten myöhemmin enää muista!
    Voit linkittää blogini omaasi! Lähdenkin vastavierailulle nyt heti. =)

    VastaaPoista