keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Tätä on odotettu!

Otsikko voisi kyllä olla karkkikaupassa vol 3. 
Osallistuin KudoKe Galleria -liikkeen ennakkoavajaisiin tänään. KudoKe on uusi liike Seinäjoella, jossa myydään lankoja, järjestetään käsityökursseja, kehystetään tauluja ja myös pidetään näyttelyitä. Liikkeessä on olohuonenurkkaus, jonne voi asettua mukavasti vaikka neulomusten kanssa. On todella mahtavaa, että tällainen liike on saapunut Seinäjoelle! Huomenna 26.1. Kudokkeessa on viralliset avajaiset, joten te ihanat neulovat ystäväiseni menkää ihmeessä käymään. Osoitteesta Kauppaneliö 12 tämän ihanan liikkeen löydät. Liikkeen nettisivut aukeavat myös lähiaikoina.


Lankojen kirjo oli todella monipuolinen ja nimenomaan tällaista tarjontaa on jo odotettukin näille leveysasteille. Dropsin lankavalikoima oli todella laaja, monta hyllyllistä. Tarjolla oli myös HjerteGarnin, Regian ja Marks & Kattenin lankoja sekä Gjestalin klassikkolangoista Maijoja ja Janneja oli tarjolla useissa eri väreissä.


Tästäpä tuli oikein mainoskirjoitus, mutta mielelläni tätä mainostankin. On sen verran mahtavaa saada tällainen monipuolinen käsityöliike ihan naapurustoon. 

Tykkää KudoKe Galleriasta facebookissa.

2 kommenttia:

  1. Ai niin, nuo avajaiset on huomenna, kiitti vinkistä - oonkin justiin tulossa huomenna sinne suuntaan ;o)

    VastaaPoista