keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Accessories

Taas tuntuu, että tämä kevät on ollut sellaista aikaa, ettei käsityöt ole innostaneet. Melko lämmintäkin on ollut, jolloin ei huvita hikisissä käsissä liu'uttaa lankaa. Eipä se juuri liu'ukaan, kun on niin nihkeää. Olen vähiinsä neulonut villasukkia, niitä samoja viimeiset kaksi kuukautta. Vielä puuttuu muutama kerros niin nekin olisi valmiit, mutta ei ole kiirusta. 

Viime viikolla sain facebookissa viestin, jossa oli kuva virkatusta sormuksesta ja pyyntönä samanmoisen toteutus viestin lähettäjälle. Hätäpäissäni ymmärsin, että sormus olisi pitänyt olla valmis jo parin päivän päästä, mutta oli sittenkin yli viikko aikaa toteuttaa. Etsiskelin kaikenlaisia malleja ja löysin Puikkoillen, koukkuillen -blogista virkatut korvikset, joiden pohjalta ajattelin sormuksen toteuttaa.  Samalla tein korviksetkin blogin pienempien korvisten mallilla. Kalalangasta tein ja 1,5 koukulla, aikaa ei mennyt kuin reilu tunti. Virkkaus on ihanan nopeaa puuhaa. 

Ihan hauskat näistä tuli, toivottavasti sormuskin on toimiva. Jätin sormukseen silmukoista ketjun, jolla sen voi sitten kiinnittää sormen ympärille. Tällaiselta sormuksen sitten pitäisi näyttää. Pahoittelen lohjennutta kynsilakkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti