lauantai 26. lokakuuta 2013

Sukkalahjoja ja remppaa
Jälleen ainaoikein kantapää, se on niin hauska! 
Poikaasen kummisetä täytti vuosia huhtikuussa ja kummitäti heinäkuussa, joten lokakuussa he saivat lahjat, villasukat. No eipä niitä nyt kesällä olisi tarvinnutkaan. 
Kylpyankankuvaisiin sukkiin on käytetty mallina Ravelryn ohjetta Rubberduck Socks, muuten malli on omasta päästä. Sininen lanka on Dropsin Karismaa ja keltainen 7 veljestä, puikot 3,5. 
Miesten harmaaraitasukat ovat ns. kierrejoustinneuletta (en tiedä mikä on virallinen termi), jossa tein 2o2n aina neljä kerrosta ja sen jälkeen siirryin yhdellä silmukalla eteenpäin ja tein jälleen 4krs 2o2n jne. Lanka on 7 veljeksen valmista raitalankaa, puikot 3,5. Molemmissa on tiimalasikantapäät (harmaissa ainaoikein) ja kärjissä sädekavennukset. 

Sain nämä valmiiksi hurjan hässäkän keskellä, meinaan päivää ennen muuttoamme pois vesivahingon alta. Nyt tosiaan asunnossamme on remontti meneillään ja asumme väliaikaiskämpässä. Tavarat ovat kahdessa osoitteessa ja se mitä tarvitsen on yleensä juuri siellä kämpässä jossa en juuri sillä hetkellä ole. Mutta arvatkaa vain; melkein ensimmäisenä pakkasin mukaani lankoja ja puikkoja, että on illoiksi tekemistä. 

Asumme arviolta pari kuukautta toisaalla, kunnes kylpyhuone on saatu kuntoon. Samalla teemme myös pientä pintaremonttia ja se onkin jo alkanut tapettien poistolla. Seinät saavat jatkossa ylleen pelkkää maalia. Keittiön tylsät harmahtavanvalkoiset kaakelit maalaamme myös ja olen siitä innoissani. Pelkällä maalauksella saadaan ihan uusi ilme keittiöön! Myös keittiön kaappien ovet viedään maalaukseen, joten sittenhän nekin ovat kuin uudet. Melkoista hulinaa tämä on, mutta illoilla Poikaasen nukkuessa on hyvää aikaa rentoutua käsitöiden ääressä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti