torstai 3. lokakuuta 2013

HaasteVastaavanlaisen haasteen on myös Kääpiölinnan Anu heittänyt minulle aiemmin, mutta vielä silloin en siihen tarttunut. 

Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, jolta haasteen sait
2. Vastaa annettuihin kysymyksiin
3. Keksi 11 uutta kysymystä, jotka haluat antaa seuraavalle
4. Valitse viisi blogia, joilla on alle 100 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.1. Mitä neulot mieluiten?
Jotain, jossa on vähän haastetta, esim. joku kuvio jota pitää seurata, että saan sen oikein. Tykkään kyllä tehdä sukkiakin nykyään, kun ei enää tarvitse seurata ohjeita kantapäätä tehdessä.

2. Mikä sai sinut innostumaan neulomisesta?
Yksi suuri sysäys oli haastattelu Anu Harkista. Hän kertoi, että oli ottanut tavoitteeksi neuloa villapaidan ennen kuin täyttää 30v. ja se olikin sitten menoa sen jälkeen. Tuolloin ajattelin, että minäkin haluan tehdä villapaidan. Olen sen tehnytkin, mutta ehdin jo täyttää kolkyt.

3.Mikä on suosikkilankasi?
Nyt on ollut Gjestalin Maija, mutta myös Debbie Blissin Baby Cashmerino oli aivan ihanan ylellistä neulottavaa.

4. Mitä aiot seuraavaksi neuloa?
Villasukat, villahaalarin itse kasvivärjätyistä langoista, apupupuja, pipoja, tuubikaulurin jne. jne. Sain juuri eilen edellisen työn valmiiksi, joten en tiedä mikä noista seuraavaksi. Ehkä tuossa järjestyksessä kuitenkin.

5. Miksi aloitit blogin kirjoittamisen?
Varmaankin siksi, että saisi laitettua itselleen ylös omat työt ja kuvat. Kuvat toki voisivat säilyä vain koneen muistissa, mutta hetken kuluttua en enää muistaisi kenelle olen mitäkin tehnyt ja millä tekniikalla ym. Olen jo nyt palannut muutamiin kirjoituksiini tarkistaakseni mitä teinkään ja kuinka.

6. Mikä on lempi neuleohjeesi?
Lempi neuleohjeeni on Novitan kolmiohuivin ohje, siksi koska se oli ensimmäinen työ, jossa opettelin tekemään kuviota. Minulle oli aivan uusia juttuja mm. langankierrot. Tuohon malliin liittyy vahvaa oppimisen ja osaamisen tunnetta. Opiskelin eri tekniikoita netistä löytämieni videoiden avulla. Laitoin videon pyörimään ja tein perässä. =)

7. Montako työtä olet saanut valmiiksi tämän vuoden aikana?
Tähänkään en osaisi vastata ilman blogia, joten sieltä tarkistetaan ja luku on 25.

8. Teetkö joululahjat itse?
Osan joo

9. Mitä merkkejä suosit välineissä?
Knit pro!

10. Onko joku joskus oudoksunut käsityöharrastustasi?
Varmaan jotkut eivät ole oikein ymmärtäneet, kun olen neulonut kokouksissa ja palavereissa. Mutta edelleen peräänkuulutan sitä, että pystyn paremmin keskittymään aiheeseen kun neulon jotain yksinkertaista samalla. Tai ainakin pysyn hereillä ;)

11. Mistä saat ja haet inspiraatiota töihisi?
Eri blogeista. Usein myös vaatekaupoissa näen kivoja neuleita ja silloin saatan innostua tekemään itselleni samanmoista, ainakin tuubihuiveja ym. Juuri eilen työkaverini päällä oli ihana neule, jossa oli juurikin näitä langankiertoja ja ainaoikeaa. Sellaista kuviota pitää kyllä koittaa johonkin toteuttaa. Minulla on pitkä to do –lista, joka varmasti kasvaa vain ensi viikonloppuna, koska silloin on Seinäjoen käsityömessut, JEE!


Haluan heittää haasteen muillekin kuin käsityöblogeille. Kirsi ja Maarit voivat vastata kysymys nro 6 toiseen osuuteen ;)


Haaste lähtee seuraaville blogeille:


1. Mikä on kiinnostavinta bloggaamisessa? 
2. Mitä harrastat? 
3. Oletko kotoilija? 
4. Kokkaatko mielelläsi? 
5. Mikä on bravuuriruokasi?  
6. Oletko koskaan neulonut tai virkannut/Mikä on haastavin käsityösi? 
7. Kerro ikimuistoisin käsityökokemuksesi (esim. kouluajoilta)? 
8. Kierrätätkö? 
9. Käytkö kirppareilla? 
10. Mikä on suosikkivuodenaikasi? 
11. Mitä odotat nyt kaikista eniten?


7 kommenttia:

  1. Kiva kun otit haasteen vastaan! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Vastailen pikapuoliin! :)

    VastaaPoista
  3. Hei, olen Amber Shaw. Täällä suosittelen teitä kaikkia Otto-edustajille Mobil Funding Inc. -yrityksestä, joka on vihdoin hymyillen kasvoni myöntämällä minulle 15 000,00 euron lainasumman erittäin alhaisella korolla. Lisätietoja hänestä tänään sähköpostitse: mobilfunding1999@gmail.com ja kiitos myöhemmin, koska hän on todellakin luotettava mies.

    VastaaPoista