lauantai 30. kesäkuuta 2012

Oi Eeva!

Käsityökenttäni laajenee tästä eteenpäin: ostin vihdoin viimein ompelukoneen. Huutokaupasta se omakseni tuli 25 eurolla, kiitos appiukon. Enpäs tiedä kuinka vanha peli on kyseessä, mutta merkki on Eva Economic 530. Melkoisen hyvin se pelittää ja siistikin se on. Olen viimeksi ommellut yläasteella, joten aika ruosteessa on taidot... Kuitenkin eka homma onnistui aika hyvin. Idea kahvipussicoastereihin eli lasinalusiin tuli kiertoidea-blogista




22 kommenttia:

  1. Intoa ompeluun uudella ompelukoneellasi! Kahvipusseja olen sulle taas kerännyt sekä kotona että töissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, no nyt tulee kahvipussit omaankin tarpeeseen! =)

      Poista
  2. Hyvältä kone näyttää ja mukin aluset mainio idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan pitää juoda kaffia, niin saa kunnon määrän noita alusia. =)

      Poista
  3. Vanhat koneet on tosi hyviä, itsellenikin alan kohta katselemaan taas "uutta" sellaista. Voi miten ihanaa että olet tehnyt noita lasinalusia, olen kyllä tosi iloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva kun vierailit blogissani! Lasinaluset ovat tosi ihania, nytkin käytössä vesilasin alla.

      Poista
    2. Hei!
      onko sinulla käyttöohjetta ompelukoneeseen Eva Economic 530?
      Sain lahjana tuon koneen, mutta en saa alalankaa millään toimimaan ja muutenkin olisi mukava saada ohjetta koru- ja muuhunkin ompeluun.

      Poista
    3. Hei, on mulla käyttöohjeet koneeseen. Laitatko mulle vaikka sähköpostia, niin skannaan käyttöohjeen sulle jossain vaiheessa? =)

      Poista
  4. Hei!
    Tiedätkö saako kyseiseen koneeseen kaksoisneulaa? :)

    VastaaPoista
  5. Hei! Google auttoi ja löysin blogiisi :) Voisitko mitenkään laittaa myös minun sähköpostiini nuo koneen käyttöohjeet? etunimi piste sukunimi at gmail piste com.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Voin skannata käyttöohjeet ensi viikon aikana. =)

      Poista
  6. Hei! Olen etsinyt kyseisen koneen käyttöohjetta. Voisitko minullekin lähettää sen sähköpostitse. Voidaan siellä käydä juttua, paljonko olen velkaa. merjaholli@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Hei. Huomasin, että olit saanut samanlaisen koneen kuin sain viime viikonloppuna. Siinä oli pikaohjeet mukana. Joten koneeseen tutustuminen sujui sutjakammin. Hyvä idea muuten, että kannattaa kokeilla kahvipussien ompelua tällä koneella. Tällä koneella näyttäisi olevan vääntövoimaa. Mutta on aika tarkka säätöjen suhteen, että saisi tikin paremmaksi. Olen saanut sen kohtalaiseksi. Olen kokeillut puolankin säätämistä, mutta en ihan saa sellaista kuin toivon. Onko sinulla jotain vinkkejä siihen?

    VastaaPoista
  8. Hei! Huomasin tämän blogikirjoituksen ja olisin itsekin käyttöohjeita vailla kyseiseen koneeseen(eva economic 530). Jos joku vielä sattuu lukemaan näin pari vuotta vanhaa blogikirjoitusta ja pystyy auttamaan niin olisin äärettömän kiitollinen.

    VastaaPoista
  9. Hei, minäkin löysin tänne vanhaan blogipostaukseen ja olisin ohjekirjaa vailla. Toivottavasti nää meidän kommentit huomataan :D

    VastaaPoista
  10. Tässä myös ohjekirjaa vailla..

    VastaaPoista
  11. Hei. Täällä kaivattaisiin ohjetta. teija.stolt@gmail.com

    Okisin erittäin kiitollinen jos sen vielä saisi

    VastaaPoista
  12. Ja taas yksi lisää löytää blogiisi samoilla asioilla kuin edelliset kommentoijat. Jos ohjekirja löytyy, otan kiitollisena vastaan! :) lauralumikki ät gmail piste com

    VastaaPoista
  13. Myös minätein löydön, 10e maksoi minun ieppuni mutta hälläkään ei ohjekirjaa ole mukanaan, joten jos jollakulla sellainen on niin olisin kiitollinen jaanapaavolainen@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Hei ostin Eva economic 434 ompelukoneen, pelittää muuten, mutta en saa suoraa ommelta mitenkää?? Ei ole ohjekirjaakaan, voiko joku auttaa?!?!

    VastaaPoista
  15. Kuten monet, minulla on käytetty EVA 530, eikä minulla ole käyttöohjetta. Olisi hienoa, jos sinulla on käsikirja, jos voit jakaa sen.

    Käytettyjä ompelukoneita, joissa on käyttöohjeet, on yhtä helppo löytää kuin yksisarvisen hiuksia.

    VastaaPoista