sunnuntai 4. elokuuta 2013

Syksyä ilmassa

Tilaussukat tulivat valmiiksi helteiden keskellä. Illat jo kivasti pimenee, joten alkaa olla melko mukavaa istua nojatuolissa jalkalampun alla neulomassa. Vielä kun vähän kylmenee niin saa vetää villasukat jalkaan, ai että! 

Nämä tennarisukat on tehty mukaellen Novitan sukkalehden ohjetta, mutta kantapäänä on tiimalasi ja virkattu merkki poikkeaa ohjeesta jonkin verran. Toiset mustat samanmoiset on nyt puikoilla, mutta näin päivällä on vähän liian kuuma neulomistouhuihin.  
Tämä tunnelmallinen kuva ei ole viime talvelta, vaikka niin voisi ajatella, vaan reilu kuukauden takaa, kun olimme mökillä ja illalla/yöllä neuloin kynttilöiden loisteessa. Huomasin sitten aamun valossa, että kantapäätä tehdessä oli tullut vähän virhettä.

Viikko vielä töitä ja minulla alkaa parin viikon kesäloma. Silloin suuntaamme ainakin Tampereelle, koska minä haluan mennä tsekkaamaan lankakauppa Kerän (tosin avopuolisoni ei sitä tiedä, tsih) ja myös Helsinkiin. Junamatkalla ehtii toivottavasti vähän neuloakin, vaikka Poikaanen varmasti haluaa tutkia koko junan läpikotaisin. 

4 kommenttia:

  1. Kivat tennarisukat :) Meidän 14-vee poika on toivonut tummansinisiä tai mustia vastaavia sukkia, mutta olen odotellut hieman ilmojen viilentymistä. Vielä on ollut hieman liian nahkeaa kutoa :)

    VastaaPoista
  2. Minun piti jo viime syksynä tehdä itselleni tälläiset,mutta enpä saanut mitään aikaiseksi. Ehkä tänä syksynä aina iltaisin istahdan keinutuoliin ja kaivan kutimet esiin! :)

    VastaaPoista