keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Suvantovaihe

Viimeiset urakkani neulerintamalla olivat mekko ja bolero kirjoituksessa Tyttöjen juttuja. Niiden tekemisessä minulle tuli niin kiire, ettei mikään ihme etten ole saanut mitään uutta aikaiseksi. Olen kyllä aloittanut apupupun tekoa (taas), mutta sekin on vielä ilman vartaloa ja paitaa, raukka. Odottelee vain kudinkassissani lankojen seurana ja tylsistyy. 
Kevään tulolla on usein se vaikutus, ettei neulomishommat kiinnosta. Talvellahan niitä lämpimiä asusteita tarvitaan eikä kesän kolkuttaessa. Tosi asia on myös se, että en saa itselleni aikaiseksi villapaitaa ennen kuin täytän 30v. Hyvän tähäre, siihenhän on aikaa enää pari viikkoa! Kovat olivat suunnitelmani silloin joulukuussa, kun blogini perustin. Hauska lukea näin jälkeen päin ensimmäistä kirjoitusta ja pohtia kuinka aika onkaan mennyt nopeasti. Ja kyllä, myönnettävä on, että blogikirjoitteluun jää koukkuun. 


On kai ryhdyttävä tuumasta toimeen; nyt siis apupuput kevätkuntoon! Niitä olisikin kolme kappaletta tilauksessa, hmm, ehkä neljäskin. Jatkan tikkuamista varmaan huomenna...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti