perjantai 23. tammikuuta 2015

Vielä remontista

Useita kuukausia sitten, kun suunnittelin innokkaana sisustusta uuteen kotiimme, hain vähän joka puolelta inspraatiota, kuvia ja aiheita.
Selailin tässä taannoin kännykkäni kuvia, joita olin napsinut sisutuslehdistä ja huomasin, että muutama juttu on jo toteutettuna talossamme. On vielä toteuttamattomiakin juttuja, jotka nyt kypsyvät hiljalleen.


Tässä pieni kuvakollaasi, jossa näkyy sekä inspiraatiokuva että toteutuma.

Inspiraatiokuva sisustuslehdestä
Toteuma keittiössä


Hommasin lokakuussa Seinäjoen käsityömessuilta paperinarua ajatuksena tehdä itse pallukat, joiden sisälle laittaisin ledvalo-nauhat. Ihan vielä en ole alkanut ilmapalloja puhallella ja kieputella paperinarua niiden ympärille... Jos nyt talven ajan nuo Ikean tähtöset ajaisivat tämän asian, jotka muuten kuvassa näyttävät melkoiselta sotkukasalta, hahaa!

Inspiraatiokuva sisustuslehdestä

Toteuma makkarissa

Makuuhuoneen lampun halusin olevan ihkua bling blingiä (ja mahdollisimman paljon pölyä keräävää).  Olen tykästynyt kattomme tummaan kruunuun.


Seiniemme värimaailma vahvistui tämän Modernisti kodikas -blogikirjoituksen myötä. Pääsin näkemään tuota Teknoksen värimaailmaa livenäkin, kun työkaverini oli maalannut ihanan asuntonsa pari seinää tuolla Teknoksen pari astetta tummemmalla harmaalla maalilla. Väri näytti tosi kauniilta luonnossa ja vielä kun lueskelin Modernisti kodikas -blogia vahvistui ajatus nimenomaan näistä Teknoksen väreistä: NCS S 1500-N ja astetta tummemmasta NCS S 2000- N.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti