lauantai 4. toukokuuta 2013

Alekankaita

Poikkesin eilen Eurokankaalla hakemassa ystävälleni lahjakortin. Ajattelin, että tällainen vähän erilainen lahjakortti olisi aika kiva, koska kankaita aina tarvitsee joko verhoiksi tai pöytäliinoiksi. Siellä pengastin alekoriakin ja tein parit löydöt eli kahdet juuri sopivat kankaanpalat kevyisiin tuubihuiveihin. 

Näille huiveille tuli yhteensä hintaa 4€, joista oli sitten vielä 20% alennus, hauskaa. =)
Poikaasen päiväunien aikana levitin Evan ja kaikki värkit pöydälle ja aloin päristelemään. Eipä tarvinnut muuta tehdä kuin päästellä suorat saumat kumpaankin kankaaseen, niin jo oli valmista. Poikaanen heräsi uniltaan ja oli kovin kiinnostunut ompelukoneesta sekä huiveista. 


8 kommenttia:

 1. Hienot huivit ja halavalla ;o). Poikaanen on selvästi muotitietoinen, hih! Nähdään muutaman tunnin päästä, vitsi, että odotan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Poikaanen on yleensäkin kiinnostunut vaatteista mm. pyykkien laitto on tosi kivaa, siis niiden levittäminen ympäri kämppää! =) Kiva, että sulle on tiedossa vähän vaihtelua tänään, ettei tarvi vaan maata rauhas jalan kans. Nähdään!

   Poista
  2. Kiitos vielä huippupiristävästä lauantai-illasta, oli tosi mukavaa ja aivan ihastuttavaa touhuta poikaasen kanssa! Niin ja kovasti kiitos yllärilankakerästä, heti aloitan niistä sukkia (ja opettelen sen tiimalasikantapään), kunhan saan piirakkasukat valmiiksi! Pidetäänhän syksyn suunnitelmat mielessä?

   Poista
  3. Pidetään mielessä suunnitelmat, kyllä! Kivaa oli kun kävitte!

   Poista
 2. Taidan tulla ens kerralla kylään kankaiden kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. No teitpä huippuhyvät kangaskaupat!

  VastaaPoista