keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kesä ja kutimet

Kesä on tullut. Olen ottanut kutimet mukaan joka puolelle: parvekkeelle, autoon, junaan, leikkipuistoon. Meinasin ottaa ne mukaan jopa jääkiekkokatsomoon, koska ajattelin että Suomi kumminkin häviää. No Venäjän voittivat ja se oli mieletön matsi se! Olisin saattanut joutua screenille kutimieni kanssa, joten jätin ne hotelliin. 

Tavoitteeni on saada neuleliivi valmiiksi ennenkuin menen takaisin töihin ja tällä hetkellä näyttää siltä, että saan sen ylleni ekana työpäivänä. Kaikki palat on jo valmiina. Seuraavaksi alkaa saumojen ompelu (en tykkää) sekä hihansuiden ja reunuksen neulominen, sitten se olisi siinä. Seuraava projekti on villasukkien kutominen, jee! Haluan päästä testaamaan uusia puikkoja ja mikäs olisi sen mukavampaa kuin lämpimien villasukkien kutominen keskellä kesää! 
Äidin ja isän uusi terassi testattu

3 kommenttia:

 1. Nonnii, projekti valmistuu siis ajallaan (jalankakin ilmeisesti piisas?) - hyvä juttu! Voi...kuvassa yksi mun kolmesta lempipojastani ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis "ja lankakin ilmeisesti piisas?" ei jalankakin...

   Poista
  2. Kyllä nyt näyttää siltä, että lanka tosiaan riittää. Hyvä homma! Poikaanen on aika kova viihtymään hiekkalaatikolla ja mikäs siellä on istuskellessa. =)

   Poista