perjantai 3. toukokuuta 2013

Hamstraus, that's my middle name

Olen hamstrannut lankaa, koska Dropsilla on nyt alennusmyynti tämän kuun loppuun saakka. Joo, lankoja on ennestään ihan valtavasti, mutta totuus on että niiden arvo ei laske! 
Minulle on tullut valtava innostus neuloa sukkia, mutta vielä en ole kylläkään saanut yksiäkään edes alulle. On se toki vähän hullua ryhtyä tekemään villasukkia näin kesän korvalla, mutta teenkin niitä varastoon. Tällä hetkellä puikoilla on neuleliivi, josta innostuin uudelleen vaikka koinkin pienen notkahdusvaiheen sen kanssa. 

Tässä taannoin ikää tuli taas lisää ja avopuolisoni osti minulle oikein mieluisan ja ihanan lahjan: Neulojan hakuteoksen. Siellä on vaikka minkälaisia hyödyllisiä ohjeita aina mittataulukoista erilaisiin kuviomalleihin ja kirjoneulesiin. Niin, ja sitten sain vielä kukkia, nekös naista miellyttää.

Olemme myös intoutuneet tekemään smoothieita, etenkin viher sellaista. Ohessa kuva tuosta karmaisevan värisestä mönjästä, joka on ulkonäöstään huolimatta herkullista, terrrrrveellistä ja täyttävää. Tuossa smoothiessa on 1 avokado, 1 banaani, desi luonnonjogurttia ja vettä, 1dl tuoretta pinaattia sekä puolikas mango ja hiukan hunajaa. Tästä tuli siis kaksi annosta. Yllättävän namia on kyllä ja Poikaasellekin maistuu. Tulee nopsasti täyteen päivittäin tarvittava rautaisannos luonnon antimia.  

Herkkumönjää
Ihan paras synttärilahja!

6 kommenttia:

  1. Kiva nähdä huomenna - onpas kummipoika päässy yllättämään mukavasti ;o)

    VastaaPoista
  2. Onnea vanhenemisen johdosta! Pitääpä joskus kokeilla tuota reseptiäsi!

    VastaaPoista
  3. Mahtava smoothie! Sekoitatko tuon blenderillä vai sauvasekoittimella vai millä?

    VastaaPoista